Whatsapp Icon
Smart Consultation Heroimg

Hoe Je Van Je Website Een 24/7/365 Succesvolle Verkoopster Maakt?

Zet Dan De Woordprinses Voor Jou Aan Het Werk!

Over Danielle
Daan Bottom 3 Scaled E1627382822437

DELIA

Beautycenter

"Danielle luistert goed naar haar klanten en kan zich goed inleven in het verhaal. Zij heeft verstand van allerlei zaken om je beter zichtbaar te maken en overtuigendere tekst te schrijven. Precies wat ik nodig had."

Delia Pure Lagratcia

Spelen met Woorden

Hoi!

Ik ben Daniëlle Feddes, journalist en tekstschrijver en ik help ondernemers meer resultaat uit hun website te halen.

Een website als klantenmagneet. Die klanten aantrekt waar jij blij van wordt. Met gemak meer omzet en daarnaast meer tijd overhouden voor jouw echte werk. Allemaal omdat de teksten op je website lopen als een trein.

Als jij je liever met jouw vak bezighoudt dan met het schrijven van doelgerichte en aantrekkelijke teksten, dan help ik je graag een handje.

Want ik schrijf of redigeer webteksten, interviews, blogs of nieuwsbrieven, en stem de content zo af op jouw doelgroep dat die makkelijker die actie neemt waar jij iets aan hebt.

Misschien schrijf je zelf je content, maar twijfel je of het taalgebruik wel juist is? Dan controleer ik je teksten op spelling, opbouw en stijl.

Daan Breed 1 Scaled

Lekker Lopende Teksten

Ik hou van spelen en puzzelen met woorden. De juiste termen zoeken, heldere zinnen vormen, een goede tekstopbouw maken. Als ik schrijf, begin ik met een grove opzet en vervolgens schaaf en sleutel ik net zo lang tot de tekst goed en duidelijk is en lekker loopt. Dat is mijn passie. Mijn vak.

Voor jou betekent het dat bezoekers je site gaan ervaren als een uitnodigende rode loper, rechtstreeks naar de voordeur van jouw aanbod of bedrijf. In de praktijk betekent dat dus meer klanten, of hogere omzet bij bestaande klanten. Maar ook meer gemak, gewoon omdat jij er geen omkijken meer naar hebt en daardoor meer tijd krijgt voor wat jij het liefst doet.

En verder? Ik ben een geboren Zaankanter. Spontaan, eerlijk, enthousiast en gezellig (volgens sommigen), en al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd met Robert. Samen hebben we vijf slimme, leuke en ondernemende kinderen. Wij wonen aan de Zuid-Hollandse kust. Ik ben een echte westerling, met een sterke focus op jouw resultaat.

Lezen en Schrijven

Als kind was ik vaak tot (na) sluitingstijd in de bieb te vinden. En overal waar ik naartoe ging, nam ik een boek mee. Want stel je voor dat ik even moest wachten op het station of waar dan ook. Bij gebrek aan leesvoer bestudeerde ik aan tafel maar de tekst op het melkpak of op de doos met hagelslag (wil je dit echt weten?).

Schrijven deed ik al vroeg. Dagboeken vol. Opstellen en scripties. Complete reisverslagen en brieven. Toen de juf op de lagere school mij vroeg wat ik later wilde worden, was dat niet zo moeilijk: schrijfster natuurlijk! Niet zo gek dat ik naar de School voor Journalistiek ben gegaan en van schrijven mijn vak heb gemaakt.

Publiciteit, Reclame en Websites

Na een aantal jaren bij een bureau voor Publiciteit en Reclame ben ik als freelancer doorgegaan en heb zo ervaring opgedaan voor tal van opdrachtgevers.
Sinds 2003 schrijf ik voor onze eigen websites op het gebied van gezondheid, rugpijnweg en kankerknockout. Voor die sites redigeer ik ook alle e-boeken. Daarnaast schrijf ik regelmatig updates voor ons zendingsproject (een zeilboot voor de Griekse eilanden).
Ook schrijf ik regelmatig artikelen voor het Elisabeth Magazine en doe ik de online redactie voor de bijbehorende website: elisabethmagazine.nl.

O ja, in mijn vrije tijd loop ik graag hard of maak ik lange wandelingen in de natuur samen met Robert en Cesar, onze supergave Beauceron. Het liefst banjer ik buiten op blote voeten - alleen in de zomer dan. Lekker down to earth, net als ikzelf. Waar ik niet van houd? Nou, koken. En dingen als breien en haken. Schilderen deed ik een blauwe maandag. Best leuk hoor, maar ik schilder toch liever met woorden.

Smart Consultation Heroimg
Daan Bottom 2 Scaled E1627383275357

Maar Nu Over Jou

Genoeg over mij, want ik wil het nu over jou hebben.

En wat ik voor jou kan betekenen.

Sta je al te popelen om met je teksten aan de slag te gaan? Of om je bestaande website een tekst-makeover of -upgrade te geven?

Wil je dat je site meer klanten oplevert? Of jou minder tijd kost?

Of wil je gewoon een professionele uitstraling met teksten die voor jou onvermoeibaar hun werk doen?

Neem dan nu contact met me op en boek een GRATIS kennismakingsgesprek.

Lees hieronder welke voordelen je krijgt met dit Website Strategiegesprek.

Ik help je graag op weg met een tekst die voor je werkt.

Maak nu een afspraak met Danielle

Wat Je Krijgt Tijdens Je
Gratis Website Strategiegesprek

In dit gratis gesprek loop ik met je door je website en ontdek jij waar je kansen laat liggen. Je krijgt tips waar je zelf direct mee aan de slag kunt om je website te verbeteren. Ook kijken we of er mogelijk een klik is om samen jouw website een succesvolle vervolgbehandeling te geven.

Waar Wacht Je Nog Op? Laten We Samen Ook Jouw Website Verbeteren!

Danielle Feddes Schrijft Voor Jou

"Ik heb Daniëlle leren kennen als een bescheiden lieve sportieve vrouw en een echte dierenliefhebster. Ze schrijft op een mooie bijzondere manier verhalen/teksten. Wanneer ik haar verhalen lees, dan zie ik het helemaal voor mij gebeuren. Ik ben ervan overtuigd dat ze wel een boek kan schrijven."

Cobie Wiersma - begeleider gehandicaptenzorg

Cobie Wiersma Foto